Vægttab med sund mad og Cambridge

KombiForløbet er til dig, der ønsker et stort og effektivt vægttab. Du kan opnå 5,0-10,0 kg vægttab om måneden. Cambridge er sunde og næringsrige måltider, der består af shakes, smoothies, barer, supper, varme retter, grød og drikkeklare shakes. I opstartskonsultationen taler vi om dine ønsker for vægttab og livsstil. Du får en personlig kostplan og Cambridgemåltider med, den dag du starter, så du kan komme i gang med det samme.

Opskrift til varigt vægttab

I kostvejledningen arbejder vi med dine vaner og sætter mål sammen, som du skal arbejde med fra gang til gang. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og livsstil. Kostplanen og løbende kostvejledning vil hjælpe dig til en hverdag med vægttab og du vil lærer, hvordan vægttabet bliver varigt.

Cambridge giver store vægttab

Kombiforløbet skal du vælge, hvis du ønsker et stort og effektivt vægttab hver uge. Cambridge måltider gør, at du taber dig effektivt på en let og sund måde. Kunder, der har valgt Cambridge i deres forløb, oplever, at det er nemt at implementere i hverdagen, og de får den succes med vægttab, som de håbede.

Start vægttab med en opstartsuge

Her afprøver du hvilket forløb der passer dig godt, inden du vælger dig ind på et af de 3 vægttabsforløb. Vi mødes til en opstartssamtale, hvor vi taler vi om dine ønsker for vægttab og du får en personlig kostplan, så du kan starte med det samme. Du får 2 daglige Cambridge-slankemåltider med til en uge, som du kombinerer med den almindelige mad fra kostplanen.
I opstartsugen kan du afprøve om en kombination med mad og Cambridge, er den vej du ønsker at gå eller om du i stedet ønsker at starte i det almindelige kostvejledningsforløb eller et fuld Cambridgeforløb.
Læs om opstartsugen under Kickstart nedenfor:

Aalborg diætist med speciale i vægttab. Få kostvejledning og vægttab ved Diætist Lisette Winther. Specialist varigt vægttab Aalborg i Nordjylland

Kickstart

 • Her starter dit vægttab
 • Opstartssamtale 75 min.
  og personlig kostplan
 • 1 uges kombi CambridgeDiæt og kostplan med alm. mad
 • Til dig der ønsker stort og effektivt vægttab hver uge
 • Måling af vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, taljemål, vand% i kroppen mm.
 • Vi taler om dine ønsker
  for vægttab og forløb
 • Fysisk møde eller online

Opstartsuge
Pris 1.750 kr.

All in

 • 2 ugers kombi CambridgeDiæt og kostplan med alm. mad
 • 1 opfølgning
 • Til dig der ønsker stort og effektivt vægttab hver uge
 • Måling af vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, taljemål, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online
Pris 1.400 kr.

Ugepris 700 kr.

Booster

 • 4 ugers kombi CambridgeDiæt og kostplan med alm. mad
 • 2 opfølgninger
 • Til dig der ønsker stort og effektivt vægttab hver uge
 • Måling af vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, taljemål, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online
Pris 2.600 kr.

Ugepris 650 kr.

Den seriøse

 • 6 ugers kombi CambridgeDiæt og kostplan med alm. mad
 • 3 opfølgninger
 • Til dig der ønsker stort og effektivt vægttab hver uge
 • Måling af vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, taljemål, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online
Pris 3.594 kr.

Ugepris 599 kr.

Specialist i varigt vægttab i Aalborg Nordjylland. Aalborg diætist med speciale i vægttab. Få kostvejledning og vægttab ved Diætist Lisette Winther.

Udtalelser Cambridge kunder

diætist Aalborg vægttab

Citat Henning:
“Mine dage er lette at holde sunde. Måltidsbaren fra Cambridge om eftermiddagen gør, at jeg ikke længere falder i med kage og usunde snacks. Jeg kan nu holde mine spisevaner og vægttab stabilt. Da jeg altid har en Cambridge bar eller små Bites med saltkaramel, til at ligge i bilen og i min taske. Nu glemmer jeg ikke mine måltider, da jeg altid har dem med. Det fungerer kanon godt i min travle hverdag og mange timer på landevejen”.

Citat Lasse:
“Jeg startede med BMI 50 og efter mit Cambridge Forløb er jeg startet i Kombiforløbet. Det går godt med vægttabet og BMI 40 har jeg passeret. Pt. nærmer jeg mig BMI 30 og normalvægt kan snart blive en realitet. Jeg er begyndt at træne i 20-30 min. et par gange om ugen. Kombinationen af træning, mad og Cambridge er = glæde, godt humør, effektiv fedtforbrænding og vægttab”.

Citat Dorthe:
“Jeg har altid haft svært ved at smide kiloene. De seneste år har jeg haft succes med Atkins Kuren og Keto Kuren. Slankekurene virkede effektivt, men fungerede ikke i en travl hverdag med familie og sene arbejdstider. Jeg plejede, at spise usundt hver dag efter arbejde og når jeg var ude at handle. Jeg gjorde det i smug og når jeg kom hjem, var spor af slik og chokolade slettet. Jeg var interesseret i en livsstilsændring og varigt vægttab. Jeg kontaktede Lisette og vi besluttede sammen, at et kombiforløb var det rette til mig. Jeg fik en personlig kostplan og Cambridge som mellemmåltider. Vægttabet kom helt uden jeg gjorde noget. Arbejdet lå i de mål vi satte i hver kostvejledning i forhold til mine madvaner og det usunde. Det er  befriende ikke at skulle spise usundt i smug, men at jeg kan spise sunde Cambridge måltider med god samvittighed. Jeg føler at jeg er lykkedes for første gang. Livet er skønt”!

Citat Peter:
“Et liv bag rattet og tankstationer er slut. I hvert fald den daglige rutine med usunde kalorier fra tankstationen, er slut. Egen læge og en læge på sygehuset, opfordrede mig til at søge diætist. Jeg fik Diætist Lisette Winthers diætist-praksis i Aalborg anbefalet og fik nummeret til Lisette. Jeg skulle tabe 30-50 kilo og startede i Cambridge Kombiforløbet. Her fik jeg både vægttab og kostråd til at arbejde med mine madvaner og madindtag i løbet af min dag. Efter forløbet var mit madbudget blevet halveret. Mine kollegaer griner af mig, når jeg fortæller, at jeg er begyndte at bruge tid i grøntafdelingen. Hvad skal jeg sige? Jeg er glad og har tabt mig. Konen er glad og lægerne har løsnet deres opmærksomhed på mig. Jeg er meget tilfreds med mit forløb og vægttab ved Lisette”.