Succes med vægttab

Lars startede med en vægt på 143 kg og vejer nu 92 kg. Lars ønskede forandring og at tage sit helbred alvorligt. Han kontaktede PFA helbredssikring, som henviste til Diætist Lisette Winther, som er deres specialist i varigt vægttab Aalborg i Nordjylland.

Lars startede i et fuldt Cambridgeforløb* og oplevede succes med hurtigt vægttab fra første dag. Kiloene raslede af og vægttabet fjernede i løbet af kort tid, hans smerter i knæ og ryg. 

Efter 8 uger, erstattede Lars sine besøg ved kiropraktoren, med motion. Vægttabet gav ham en energi og glæde, som han ikke havde oplevet før.

Han oplevede forbedringer med sin mave-tarmfunktion, mindre vand i kroppen og farvel til kolesterolmedicinen. En succes der viste sig at fortsætte og det effektivt vægttab tog fart. Livet var skønt!

Store vægttab fortsatte uge efter uge. Der var mange forandringer, at skulle forholde sig til. På den gode måde. Lars kunne se resultater i tøjstørrelsen, som gik ned og ned. Rent visuelt, startede Lars sit forløb i en str. 6XL T-shirt, som nu er blevet til str. L. En omvæltning af format, som Lars oplevede mange af undervejs i sit vægttab.  Mange følelser og tanker der skulle forholdes til. Det gav megen glæde og grin. En masse aha-oplevelser kom løbende og tanker om en fremtiden uden overvægt. 

Lars er én af Diætist Klinikkens mange succeshistorier, hvor kunder har fået store vægttab, gennem et CAMBRIDGEFORLØB

Efter Cambridgeforløbet, kom Lars til kostvejledning. Her blev der arbejdet med de ønsker Lars havde for kostomlægning og fik redskaber til at opnå den sundhed og livsstil han ønskede sig.

Men hvad skulle der til for at nå drømmen om varigt vægttab? Hvilke nye og sunde vaner passer egentligt til mig og mit liv? Hvad ønsker jeg for min sundhed? Hvor sund behøver det at være? Mange spørgsmål og tanker tages op og drøftes undervejs i vægttabsforløbet. Der sættes mål fra gang til gang. Der arbejdes med en personlig kostplan og de ønsker, som man har til madplan og indkøb i en familie.

Nye vaner indøves. Nogle kostråd er lette, at få som nye vaner. Andre kostråd, skal arbejdes med over tid. Madplan, store portioner, overspisning, indkøb, slank eller normalvægtig? Hvor ender jeg, nu det er gået så let – føler at alle muligheder er åbne – så hvad vælger jeg så for denne lille str. L?

Jeg har haft et helt kanon forløb og anbefaler Diætist Lisette Winther til alle dem jeg kender der har brug for professionel hjælp til vægttab.

Diætist Lisette Winther er tovholder og støtte for, at man klarer sig gennem sit vægttabsforløb. Hun lære én, at blive klar til at fortsætte de ønsker man har om sund livsstil, så vægttabet og de sunde vaner bliver varige.

Vil du have succes med vægttab – så er Lisette Winther i Diætist Klinikken Aalborg den bedste at kontakte. Hun har erfaringen og kan hjælpe der, hvor andre ikke har kunnet.

Læs her om Lars’s CAMBRIDGEFORLØB og de to andre vægttabsforløb: KOSTVEJLEDNINGSFORLØB og KOMBIFORLØB

143 kg.
92 kg.

Citat Lars: “Havde jeg vidst, at det var så let at tabe sig, var jeg gået i gang nået før… Det er fuldstændig hjernedødt let”.

“Jeg oplevede at fryse under en flyvning og kunne godt have brugt en ekstra trøje – noget jeg ikke havde prøvet før, griner Lars”.

Lars startede i Cambridgeforløbet “Den Seriøse *