Opfølgning vægttab

Varigt vægttab og ændring af vaner er en proces. Mine 20 års erfaring som diætist i Aalborg har lært mig én ting: De, som kommer til opfølgning efter kostvejledning og vægttabs-forløb, har langt højere succes med at holde deres vægttab.

Ved opfølgning arbejder vi videre med dine ønsker for sund livsstil og varigt vægttab. Nogle ønsker at komme hver 14. dag i en periode og andre med længere mellemrum. Sammen taler vi om, hvad der kan passe til dig.

Du kan få gratis vejning på Tanita kropsanalyse-vægt ved hver opfølgning, hvor du kan se din fremgang og succes på grafer.

Alle 4 opfølgnings-forløb er fleksible. Hvor ofte, du ønsker opfølgning, justeres efter dit behov, fra gang til gang.

Aalborg diætist vægttab kostvejledning ved diætist Lisette Winther specialist i varigt vægttab i Aalborg

Kickstart

 • 2 mdr. opfølgning
 • 2 opfølgninger på dig
  og din livsstil.
  Vi følger op på dit
  vægttab og laver justeringer ved behov. Succes med vægttab
  skal fortsætte.
 • 2 vejninger på Tanita kropsanalyse-vægt


Pris 960 kr.

Ugepris 120 kr.

All in

 • 4 mdr. opfølgning
 • 4 opfølgninger på dig
  og din livsstil.
  Vi følger op på dit
  vægttab og laver justeringer ved behov. Succes med vægttab
  skal fortsætte.
 • 4 vejninger på Tanita kropsanalyse-vægt


Pris 1.680 kr.

Ugepris 105 kr.

Booster

 • 8 mdr. opfølgning
 • 8 opfølgninger på dig
  og din livsstil.
  Vi følger op på dit
  vægttab og laver justeringer ved behov. Succes med vægttab
  skal fortsætte.
 • 8 vejninger på Tanita kropsanalyse-vægt


Pris 3.200 kr.

Ugepris 100 kr.

Den seriøse

 • 1 års opfølgning
 • 12 opfølgninger på dig
  og din livsstil.
  Vi følger op på dit
  vægttab og laver justeringer ved behov. Succes med vægttab
  skal fortsætte.
 • 12 vejninger på Tanita kropsanalyse-vægt


Pris 4.500 kr.

Ugepris 94 kr.

Aalborg diætist vægttab kostvejledning ved diætist Lisette Winther specialist i varigt vægttab i Aalborg

Udtalelser fra kunder

Aalborg diætist vægttab kostvejledning ved diætist

Lisette Winther specialist i varigt vægttab i Aalborg

Citat Brian:
Jeg startede ved Lisette da jeg ønskede et hurtigt vægttab inden mit bryllup. Jeg havde taget 10 kilo på det sidste år og ringede optimistisk til Lisette: “Kan jeg blive slank på 3 uger”? Det mente Lisette at jeg kunne, med den store motivation. Blev vejet to dage før mit bryllup og havde tabt 11,8 kilo. Mit mål om, slank på 3 uger, var nået. Det enorme vægttab var på det fulde Cambridge forløb. Jeg synes alle produkter smagte godt og det bedste ved forløbet var, at jeg ikke på noget tidspunkt følte sult”.  

Citat Pia:
“Cambridgemåltiderne gav mig det kickstart på vægttabet, jeg havde brug for. Det kan føles som snyd, når vægttabet kommer så let. Jeg plejer at glemme, at få spist nok i løbet af en dag. Det har været let i dette forløb, da Lisette smøre min madpakke til hver dag. Jeg bestiller blot hvad jeg vil have. Min Cambridge madplan ser sådan ud: Om morgenen får jeg en grød med bær. Formiddag en bar med nødder og bær med mørk chokolade, den smager himmelsk.Til frokost får jeg en smoothie med kirsebær og jordbær eller en varm ret med pasta pesto eller porre-kartoffel suppe. Eftermiddag en pose med små bites med saltkaramel eller bites med blåbær eller en Latte færdigdrik. Til aften en varm ret med kylling og karry eller en chili suppe. Jeg får som regel forskellige smagsvarianter hver gang, der er næsten 40 forskellige at vælge imellem og jeg kan lide dem alle. Cambridge har givet mig det effektive vægttab jeg blev lovet.”. 

Citat Thorkild:
Jeg blev indstillet til Gastric Bypass operation, efter mange års mislykkedes forsøg på vægttab. Inden fedmeoperationen var jeg til samtale, hvor jeg fortalte om de slankekure jeg havde været på. Af og til faster jeg på 8 timers kuren eller tager dage med suppekuren. En diætist spurgte om jeg havde været i vægttabsforløb ved Diætist Lisette Winther i Aalborg. Det havde jeg ikke og var ikke interesseret. Jeg blev anbefalet, at tabe mig inden operationen, hvis jeg havde motivation for det. Der var et års ventetid på min fedmeoperation. Diætisten fortalte, at min sundhedsforsikring ville dække en diætbehandling, da mit bmi var > 45. Et gratis vægttab ved Lisette, fik en chance. Det skulle jeg aldrig have gjort. For efter et halvt år ramte mit bmi < 35 og jeg opfyldte ikke længere kriterierne for fedmeoperationen. Jeg måtte aflyse min gastric bypass. Efter at have været svært overvægtig hele livet, fik jeg meget løst hud på maven. Lisette hjalp mig med, at få henvisning fra lægen, til at få fjernet slapt maveskind. Til alle der overvejer fedmekirurgi, tag forbi Lisette først. Det er let og hendes hjælp til vægttab, sparker røv”! 

Citat Bente:
“Det er smart dette koncept ved Lisette. Cambridge produkterne smager vild godt og vægttabet er større end jeg turde håbe på. Jeg har ikke på noget tidspunkt været sulten, som når jeg har været på slankekur. Cambridge er et fantastisk slankeprodukt og jeg har fået hurtige resultater og motivationen er helt i top”.