Kostvejledning Vægttabs Forløb

KostvejledningsForløb er til dig, der ønsker sundere madvaner og varigt vægttab.

Du kan opnå 3-7 kg vægttab om måneden

I opstartskonsultationen taler vi om dine ønsker for forløb og vægttab, hvor du får en personlig kostplan, så du kan komme i gang med det samme. Kostvejledningen tager udgangspunkt i din hverdag og den livsstil du ønsker dig.

Ved opstart ses på kalorier og madmængder. Herefter skal du ikke veje maden, tælle kalorier eller skrive ned, hvad du spiser. I stedet skal du arbejde med dine vaner og din personlige kostplan, som hjælper dig til en lettere hverdag med vægttab.

Start vægttab med en opstartsuge

Her afprøver du hvilket forløb der passer dig godt, inden du vælger dig ind på et af de 3 vægttabsforløb.

Vi mødes til en opstartssamtale, hvor vi taler vi om dine ønsker for vægttab og du får en personlig kostplan, så du kan starte med det samme.

Bliv ringet op
Få en gratis og uforpligtende samtale

Kickstart

 • 1 x opstartssamtale
 • 1 x personlig kostplan
 • 1 x Tanita kropsanalyse måling af: vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, vand% i kroppen mm.
 • Vi taler om dine ønsker for vægttab og forløb
 • Fysisk møde eller online

OPSTARTSUGE
Pris 1.350 kr.

All in

 • 4 ugers vægttabsforløb
 • 2 x opfølgning
 • 2 x Tanita kropsanalyse måling af: vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online

Pris 1.000 kr.
Ugepris 250 kr.

Booster

 • 8 ugers vægttabsforløb
 • 4 x opfølgning
 • 4 x Tanita kropsanalyse måling af: vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online

Pris 1.920 kr.
Ugepris 240 kr.

Den seriøse

 • 12 ugers vægttabsforløb
 • 6 x opfølgning
 • 6 x Tanita kropsanalyse måling af: vægt, fedt%, muskelmasse, BMI, metabolisk alder, vand% i kroppen mm.
 • Fysisk møde eller online

Pris 2.700 kr.
Ugepris 225 kr.

Udtalelser kunder i kostvejledningsforløb


Citat Kristine:
“Jeg gik ved Lisette for 7 år siden og kommer til en årlig opfølgning. Hun er super dygtig til, at kostvejlede og hjælpe med at få en sund livsstil og et vægttab jeg kan holde bagefter. Ved første kostvejledning i Lisette diætist praksis i Aalborg, var mit bmi på godt 40 og i dag er mit bmi 23 – JUBIII… JEG ER NORMALVÆGTIG!”

Citat Ulla:
“Min sundhedsforsikring samarbejder med Diætist Lisette, så jeg fik dækket hele mit forløb. Jeg havde hørt positivt fra en veninde om hendes vægttab ved Lisette, så jeg kendte til forløbet. Jeg synes det har været let, sjovt og lærerigt. Min kostplan gjorde starten nem, da den tog udgangspunkt i den mad jeg godt kan lide og det var enkelt at omsætte til praksis”.

Citat Lone:
“Jeg mente jeg vidste alt om mad og det gør jeg måske også. Men jeg fandt ud af, at det jeg ikke vidste var alt der skal til for at ændre vaner. Det som er vigtigt, for at få en livsstilsændring og et vægttab der holder. Der var meget jeg ikke vidste jeg skulle have lært. Nu har jeg lært det og jeg er ovenud lykkelig for at have fået den succes med vægttab, som jeg har længtes efter og forgæves forsøgt at få hele mit voksenliv”.

Citat Birgitte:
“40 kilos vægttab på et år er nået. Jeg har altid døjet med overvægt og mavesmerter pga. irritabel tyktarm (IBS). Lisette lavede en kostplan med principperne i  fodmap diæt. i løbet af 14 dage var mine maveproblemer reduceret med 80 % og vægttabet kom som forventet. Min mave er ikke oppustet mere og er tæt på normal. Mit vægttab er gået i mit tempo og jeg nåede mit mål. Jeg har altid haft yo-yo vægt og nyder at vægten er blevet stabil. Jeg vil komme opfølgning ved Lisette hver 6. måned, så længe jeg har brug for det – det sikkerhedsnet gør mig tryg og vægten stabil”.

Citat Jens:
“Ikke mer slankekur og en vægt der kører op og ned. Nu vil jeg gøre det rigtigt og kiggede på google efter en erfaren diætist med speciale i varigt vægttab i Aalborg. Jeg kontaktede Lisette med ønske om en livsstilsændring og et vægttab jeg kan holde. Jeg har været på slankekur hele mit voksenliv. De sidste 5 år har min hustru og jeg været på udrensningskur detox C9 juicekur, LCHF, Paleo, 5:2 og sense kuren. De gave alle vægttab, men jeg tog det hele på bagefter. Jeg er nu halvvejs i mit 12 ugers forløb ved Lisette og det går som jeg ønsker mig. Det er hårdt at arbejde med sig selv, men jeg kan se det giver synlige resultater og gode redskaber til at kunne fastholde bagefter. Min tanker er begyndt at give mening og håb om en fremtid uden overvægt og slankekure!”