Jeg hedder Lisette Winther og er autoriseret klinisk diætist med speciale i varigt vægttab. Jeg tilbyder kostvejledning i Aalborg, i min diætist-praksis. Med fortid som overvægtig, ved jeg hvilke udfordringer overvægt kan have. Jeg kender til slankekure og utallige forsøg med vægttab, uden succes. Jeg ønskede en livsstilsændring og normalvægt. Derfor blev jeg uddannet Autoriseret Klinisk Diætist, Personlig Træner, NLP Coach og Cambridge Vægttabs Konsulent. Min rejse mod sund livsstil og varigt vægttab startede i min uddannelser og det lykkedes. Det vil jeg gerne give videre til dig. I 20 år har jeg arbejdet med kostvejledning og varigt vægttab. 

Vil du kende hemmeligheden til varigt vægttab?

Tlf. 27278080

Jeg kostvejleder i forandring af madvaner og sund livsstil. I kostvejledning er fokus på kost til vægttab og hvad der skal til af kostomlægning, for at et vægttab bliver varigt. Ved ønske om vægttab og livsstilsændring tages udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi finder din vej, til dine mål og drømme for vægttab.

Hold vægten hele livet

I min diætist-praksis i Aalborg tilbydes succes til dig, der ønsker et nyt og glædesfyldt liv med normalvægt. Du kan få varigt vægttab, med masser af overskud og glæde der følger med, ved at gøre noget godt for dig selv. I kostvejledning og vægttabs-forløbene lærer du, at tabe dig og vedligeholde dit vægttab og sundhed bagefter.

Hold vægten hele livet

I min diætist-praksis i Aalborg tilbydes succes til dig, der ønsker et nyt og glædesfyldt liv med normalvægt. Du kan få varigt vægttab, med masser af overskud og glæde der følger med, ved at gøre noget godt for dig selv. I kostvejledning og vægttabs-forløbene lærer du, at tabe dig og vedligeholde dit vægttab og sundhed bagefter.

Vil du gerne have hjælp til vægttab? 

Du kan vælge kostvejledning med opfølgninger eller et af mine tre vægttabsforløb.

Hvilke forløb skal jeg vælge, når jeg ønsker vægttab?

Kostvejledning og vægttabsforløb kan sættes sammen på flere måder. Ønskes livsstilsændring og mindre vægttab, vælges et kostvejledningsforløb, hvor man arbejder med en personlig kostplan, sund livsstil og kostomlægning mm.

Ønskes kostvejledning med store og effektive vægttab uge for uge, vil kostvejledning kombineret med Cambridge vægttabsprodukter være den bedste løsning. Cambridge Måltider er sunde og lette at implementerer i hverdagen. I de to Cambridge forløb går vægttabet hurtigt fra 1. dag. I alle tre forløb, er der kostvejledning, vejninger og du støttes undervejs i din proces.

Lad os finde en vej der passer dig og som virker både her og nu og på den lange bane.

Drop mirakelkure og kortsigtede løsninger

 Få professionel hjælp til et liv uden overvægt.

 Slip for slankekure og få et vægttab der ikke holder.

Få et forløb med garanti for vægttab eller pengene tilbage.

Du får opskriften til varigt vægttab.

Ring og få en gratis uforpligtende kostsamtale, hvor jeg guider dig i hvilket vægttabsforløb, der kan passe dig. Tlf. 27278080

3 vægttabsforløb og gennemsnitlig vægttab pr. måned

27278080